24.03.15

Shit pommes vad vad mycket det har varit jobbet de senaste dagarna, Jag har inte ens kollat telefonen, så ber om ursäkt för sena svar på sms till er som skickat! haha.

Igår jobbade jag 08-17 och när jag vaknade så var jag SÅ trött. Trodde inte att jag skulle ta mig till jobbet, men självklart gjorde jag det och efter arbetsdagen så gick jag och träffade Sebastian. Köpte kattmat och matade kissarna (Alla på jobbet skrattar åt mig när jag pratar om Sebastian bara för att han är en katt) Men det är en speciell relation. Jag tror att den här katten medför lycka eller något. Jag får den känslan.

Efter att ha matat Sebastian så drog jag och Virre till en bar med utsikt över Spinola bay och drack vin/öl. Där satt vi och kollade på kvällstrafiken som fyllde gatorna och pratade om allt och inget. Riktigt bra avslut på en hektisk dag på jobbet!

Idag var det dagspass och jag var precis lika trött imorse. Jag har jobbat så mycket nattpass nu att min kropp inte vill ändra dygnsrytm riktigt. Men jag tog mig igenom denna dagen också och nu har jag en dags ledighet, ska bli riktigt skönt att få vila huvudet lite. Men samtidigt så inser jag hur mycket jag gillar mitt jobb. Jag märker att jag helt plötsligt tycker att det känns helt okej att jobba 6 dagar för att sedan ha 1 dags ledighet! Men att jag känner så är ett tecken på att rätt jobb inte ens behöver kännas så speciellt jobbigt, och Jag älskar den känslan!

Nu ska jag bara lägga mig i sängen och kolla på senaste avsnittet av Jordskott och sen ska jag börja läsa i min nya bok.

image image image image

 

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *