26.01.15

Hej på er!

De senaste dagarna har jag jobbat 10-20, ett riktigt tråkigt pass. Man måste gå upp tidigt, och gå och lägga sig tidigt, fy! Men nu har jag bara tre dagar kvar, och sedan blir det tre dagars ledighet så jag ska hitta på massa kul, samt försöka att vila lite. På onsdag blir det utgång, på torsdag blir det förmodligen inte mycket gjort då jag lär vara bakis och sedan på fredag blir det vinkväll med Emma, Magdalena och Åse.

I Fredags gjorde jag ett beslut som jag länge funderat på, och igår så släppte jag nyheten att jag valt att säga upp mig på mitt jobb. Jag trivs väldigt bra på Betsson och jag tror aldrig att jag kommer att få uppleva samma känsla som tiden på deras stora och maffiga kontor. Det har varit en lärorik tid och jag har fått träffa så himla många härliga människor.

Men, som den målinriktade donna jag är så har jag valt att ta nästa steg och börja på ett annat företag! Det ska bli grymt kul att få bli en del av teamet på sverigekronan och bethard! Och jag ser verkligen fram emot att få ta del av deras snabba framgång inom igamingvärlden. Jag är taggad till tusen!

Det finns säkert vissa som tycker att man ska nöja sig med det man har, men jag väljer frihet framför trygghet och därmed så väljer jag också hellre att utsätta mig för risker än att leva kvar i samma vardag. Samtidigt så inser jag att flytten till Malta i sig borde vara en tillräckligt stor förändring i mitt liv, men tydligen inte. Jag vill upptäcka mer, ta fler chanser och lära mig mer.

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon för att beta av ännu en dag på jobbet.

ska försöka ladda upp lite mer bilder men mitt internet krånglar just nu, så det får bli en annan gång.

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *