29.01.15

Hej på er!

Alltså, jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men idag har jag mått så sjukt dåligt! Denna bakfyllan hamnar lätt på min topp 5 lista bland de värsta bakisdagarna i mitt liv hitills, de kan jag lova er.

Jag vinglade in i lägenheten kl 07.00 imorse efter en sjukt spårad kväll på PV tillsammans med Hanna. Vi dansade omkring, hängde i VIP;en och hade det sjukt roligt så att vi var kvar ända till stängning. Då traskade vi hemåt och får då se en tjej sittandes ensam och full och förmodligen nerdrogad. Under tiden vi försökte få kontakt med henne så är det en idiot till kille så ska ”hjälpa till” som vi sedan inser tänker på helt andra saker än att hjälpa tjejen.

Vi ber killen bokstavligt talat att dra åt helvete, och kan då försöka fokusera på att hjälpa henne. Ganska snart så förstår vi att hon behöver komma till sjukhus och ber då personalen som arbetade på uteserveringen där hon satt sig att ringa efter en ambulans. Då kommer en annan man fram, som påstår sig vara sjuksköterska och säger att vi absolut inte får ta henne till sjukhuset, för då kommer hon att hamna hos polisen eftersom hon tagit droger..

Om han hade varit utbildad sjuksköterska eller hade haft någon fungerande hjärna så hade han också sett att hon behövde akut vård. Hon producerade onormalt mycket saliv, var helt okontaktbar, och hade en oregelrbunden puls. Trots detta så vart det ”taskigt” enligt honom att ta henne till sjukhus då hon förmodligen skulle visa positivt på drogtesterna..

Den idioten gav upp sina argument och gick sedan där ifrån, tack o lov! Strax efter kommer ambulansen som sedan for iväg med henne med blåljus.

Jag tror att både jag och Hanna inte riktigt fattade vad vi precis hade gjort, så vi valde att ta en ”fylle-fika” och pratade om nattens bravader. Idag tänker jag på denna händelse. Jag undrar hur hon mår och jag undrar hur hon tänker. Hon minns knappast hur hon hamnade så sjukhus och hon är förmodligen ganska chockad.

Jag tänker bara på vilken tur hon hade att jag och Hanna såg henne, och att vi valde att hjälpa henne. Om hon inte hade fått vård så hade hon kanske blivit ännu sämre, och i det skicket hon var så hade någon kunna gjort vad som helst med henne. Det är fruktansvärt att det finns folk som väljer att utnyttja allvarligt påverkade tjejer, istället för att hjälpa dem. Det gör mig så arg att det finns sånna sjuka människor i vår värld. Denna gången hade hon tur att det fanns två normala tjejer som valde att hjälpa och skydda henne, men det är tyvärr inte så det fungerar de flesta gångerna..

Nu ska jag kolla på en film och försöka bli av med denna huvudvärken.

HANNA

1 kommentar

  1. Hanna   •  

    HEJA OSS! GIRLPOWER!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *