29.12.14

Godnatt, eller godmorgon! Haha.

Om jag tänker efter så är det rätt häftigt att jag jobbar två gånger under ett och samma dygn, eller häftigt är väl fel ordval kanske. Mer sjukt egentligen. Men jag trivs faktiskt väldigt bra med att jobba sena kvällar och nätter, men ännu har jag ju inte testat på nattpasset från 22-08, det kommer nog bli ganska tufft, men jag tor att jag kommer att klara det bättre än dags passen när man börjar kl 07.45 på morgonen.

Hur som helst så sitter jag nu på jobbet och har haft det relativt lugnt sista timmen, så därför passar jag på att skriver några rader. Flygresan hem gick bra och jag har nu klarat av min första flygresa själv, det kändes skönt, nu behöver jag inte oroa mig för det i framtiden (var mest nervös över mina öron som alltid gör så ont vid landning, vilket de gjorde även denna gång, men det gick bra ändå)

Väl hemma på malta så släppte all ångest och jag fylldes av ny härlig energi när jag fick packa upp en del av mitt liv från mina resväskor som alla kläder, skor, parfymer, victorias secret´s och doftljus.

Jag vet inte vad men trots att jag hade allt jag behövde hemma i Svergie och för en gångs skull njöt av den piskande kylan så fick jag någon negativ energi över mig, men nu när jag kom tillbaka till Malta så blev det som bortblåst, jag kan inte riktigt förstå varför men allt känns bara så himla mycket lättare trots att det innebär mycket mer eget ansvar här. Det är lustigt men oerhört skönt!

Nehe, nu är det dags att ta taxin hem och sova, sedan är det jobb vid 16.30 igen, och sedan kommer bästa Nella ner hit och hälsar på! Ska bli sååå kul att få visa henne hur jag har det och få ta igen massa missad tid! <3

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *