30.03.15

Godmorgon på er!

Jag har haft några sjukt hektiska dagar att jag knappt ha vetat vad det är för måndag, dag eller tid på dygnet. Men jag mår så himla bra här och även om jobbet stundvis är stressigt så trivs jag bättre än bäst!

I fredags blev det utgång med kollegorna efter att jag gått av mitt nattpass. Det blev lite för mycket alkohol så när jag vaknade på lördagen var jag sjukt sliten. Men det var 17-01 pass som gällde så det var bara att gilla läget. Det var sjukt mycket att göra och jag och timpan jobbade över en timma, plus att vi ställde om klockan. Så helt plötsligt var klockan 03.00.

Men under nattpasset så fick jag en så himla härlig kund som berättade hur nöjd han var med min service och att han tack vare det hade fått en mycket bättre uppfattning av oss som företag! Hur glad blir man inte av att få höra det? Och att han dessutom skrev ett gott ord om mig på en sida med casinoomdömen kändes så jävla amazing!

Vad gör jag nudå eftersom jag uppenbarligen har gott om tid för att skriva ett megalångt inlägg? Jo på min enda lediga dag så väljer jag att gå upp tidigt för att vara hos frissan kl 11.00 (bra när man slutar jobba 02.00 dagen innan, hehe)

Men jag har inte många lediga dagar så då fick det bli så. Nu sitter jag och blir ompysslad av en (förhoppningsvis) väldigt duktig grabb till frisör. Det blir äntligen blonda slingor på min kalufs! Jag tyckte det passade bra att gå till frisören nu. Och då blev det så. Sen om Malta är bra eller inte på hår, det är upp till bevis.

Imorgon är det jobb 17-01 (vilket jag jobbar typ hela april) men fan vad härligt med en saftig lön. Det är jag så värd!

Bilder på frillan kommer senare, om jag inte är så missnöjd så jag gråter. Då drar jag till minimarket och köper första bästa hårfärg, haha!

HANNA

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *