25.02.15

Hej!

Dagarna rullar på och följer ungefär samma mönster, så därför finns det inte så jättemycket att uppdatera om. Jobb mellan 09-18, sedan tog jag mig ut på en springtur ner till ett utegym som ligger i närheten av där jag bor.

Det var skönt att få röra på fläsket, men jag känner att måste börja försiktigt då både mina fötter och knän gjorde ont efter typ 15 minuter. Jag måste även köpa ett par nya träningsskor då mina nuvarande är rätt så slut i dämpningen.

Men förutom onda knän och fötter så gick träningen över förväntan med tanke på att jag precis har blivit frisk från min förkylning + ögoninflammation.

Hemma i lägenheten stod maten på bordet när jag kom ut från duschen. Rebecka och Garry hade lagat supergod kvällsmat. Guld värt! Sedan städade och fixade jag lite, och nu ligger jag i sängen nyduschad med nybäddat! Den känslan är oslagbar alltså.

Imorgon är det jobb på schemat och efter jobbet ska jag och Rebecka till gymet! Ska bli kul att äntligen få kicka igång med träningen, det behövs om man ska kunna njuta till fullo av sommaren som kommer om ca 2-3 månader! Ååh så underbart med sool och värme.

Natti natti.

image image

Parken där utegymmet ligger, så himla mysigt på kvällen med alla gatlyktor.

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *