ljudets talan

högtalarna från min dator skriker ur musik, allt för att överrösta ljudnivån från glada människor, och musik från en livlig lördag på Malta..

jag vill precis som högtalarna, skrika ut. Få utlopp för vad jag känner och låta alla känslor få lämna min kropp. 

Jag slutar aldrig att förvånas, samtidigt som jag aldrig slutar att hoppas. förvånas att saker kan ändras så fort, hoppas på att saker ska lösa sig med tiden.

När man vill göra allt för att ingenting ska ske. 

Under livets gång kommer vi alla att möta motgångar, och vi alla kommer att hantera dem olika. Ingen människa är den andra likt, vilket är fantastiskt och fruktansvärt på samma gång. Ibland vill man bara att alla vi människor ska tänka och tycka likadant. Men samtidigt så skulle världen vara oerhört tråkig då. Jag vet att jag bara blir starkare av motgångar och jag har lärt mig att se och hantera motgångar på ett helt annat sätt. Den som har fått mig att ändra min syn på livets prövningar är en person som kan ha skapat någon av de största motgångarna jag bemästrat i mitt liv. Jag har lärt mig att att se det positiva i det negativa och det har gjort mig till en person som behandlar motgångar som en möjlighet till framgång.

Det är alltid jobbigt att hantera motgångar i början, det är nästan som att komma igång med träningen igen. Det är jobbigt innan du har tagit tag i det. Men när du väl har bestämt dig, så finns det inget som kan stoppa dig och du pressar dig själv in i det sista för att bevisa att du är lite uthålligare. Exakt likadant när du kämpar igenom en motgång för att bevisa att inget kan tynga ner dig.

Jag är så tacksam att jag mött dessa motgångar som gjort mig till den personen jag är idag!

Starkare än någonsin

/HANNA

 

1 kommentar

  1. Johanna   •  

    <3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *