Only in Malta

Jag vet att jag varit seg på at tuppdatera här. Men senaste tiden har jag bara suttit med tråkiga tentor dygnet runt. Det är en delkurs om forskning vilket inte är mitt starkaste ämne direkt. Nu i veckan är min sista tenta för den kursen. Känns så oerhört skönt. Sen kommer jag läsa hälsopedagogik 2, och kommunikation, ledarskap och hälsa. Detta ser jag verkligen fram emot. Det är ju det jag brinner för, och tycker är kul. Så det kommer kännas lite som att vara back on track igen. Det är ju betydligt enklare att läsa om något man tycker är kul.
Så vad har hänt i mitt liv senaste tiden? Nja inte så värst mycket. Har ju knappt haft något liv pga studierna, men vill ändå berätta lite roliga saker som hänt.
Only in Malta 1:
Jag är ute och går min morgon promenad. Efter ett tag vandrar jag ut till en ö, som ligger i närheten. Jag hinner inte gå länge förrän jag ser detta. Jag går närmare, och börjar gap skratta. Detta var nog det bästa på länge. Jag visste att malteser är djurvänner. Men ett eget litet samhälle för ankorna? Duck island kallades det. Haha duck world. Dom tar gärna emot donationer, så skänk gärna en slant. Detta gjorde hela min dag.duck1duckOnly in Malta 2:
I söndags var jag och skånepågarna i Marsaloxx eller hur det nu stavas. Vi var på den stora marknaden, och hade det väldigt trevligt. Jossan provade tusen solbrillor för att hitta de rätta. Anders var rastlös. Jag köpte med mig ett par tränings shorts. På vägen hem i bussen, tittar jag upp mot himlen. Informerar Jossan om vad jag ser. Hon ser smått oroad ut. Det dröjer inte länge förrän det börjar ösregna. Blixtrar, åska. Fullständigt kaos uppstår. Alla kliver sedan motvilligt av bussen, för buss byte. Regnet piskar ner, och vi springer i vatten. Jag skriker, och skrattar hysteriskt. Jag lämnar skåningarna, och springer in i min buss. I bussen är självklart acn på. Ja ni kan nog räkna ut det själva. Jag var dyngsur, oh an på. Bussen åker i snigel takt, för det går inte ens att se längre. Bilar är täckta av vatten. BBilarna simmar. Galna Italienare på bussen, skrattar och tycker det är superkul. När jag sedan ska gå av bussen är vädret fortf igång. Det blixtrar konstant. Jag springer in på den lokala baren. Fodd säger jag bara. Food? Malteserna som står där inne, skrattar åt mig. Jag är så dyngvåt. Mascaran rinner. Jag ser helt knäckt ut. En gatuhund, hade nog sett mer trevlig ut. De beklagar, och knäpper händerna. Föråt förlåt. Jag springer därifrån. Upp för min backe som är väldigt brant till mitt hem. Här forsar det nu vatten ner. Jag går i flip flop. Varje steg håller jag på att ramla. Och det är tungt. När jag kommer in har jag sjunkit in i ett enda stort svart hål haha. Jag skrattar nu när jag tänker efter. Jag minns bara att jag kommer hem, släcker, och däckar. jossan En väldigt glad Josephine på marknaden

Only in Malta 3:

För någon dag sedan var jag ute och skulle gå min vanliga morgonpromenad. Då dyker det upp en man och utbrister wanna race? Och jag utbrister hell yeah haha. Jag älskar tävlingar, och utmaningar. Det visade sig att detta var en man som var väldigt tränad, och i jättebra form. Detta var jättekul, för det blev verkligen en utmaning att hänga med. Så vi sprang på ett jäkla bra tag iaf. Säkert i 40 min, och det var superkul. Hur som helst så vann han, men det var roligt att tävla. Kul att få lite motstånd, sedan ett väldigt roligt och intressant samtal på vägen

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *