CALIFORNIA DREAMS

Sitter i soffan med magen full av underbart god kyckling och ljuvlig potatisgratäng och tittar på bilder från när vi var i USA i oktober. Fy fabian vilken bra resa!

Tänk att ligga i en gigantisk säng på hotellrummet och titta ut genom fönster som sträcker sig från golv till tak och mötas av Las Vegas ascoola skådespel. Åh jag sov så gott (och vaknade vid soluppgången pga jetlag!).

Jag är så glad att jag hade min fina Jenny med på resan, vi fick en helledig dag i Los Angeles som vi spenderade i huset med massa härlig Jenny/Johanna-tid. Vardagslyx :)

Och fantastiska staden San Francisco bjöd på grym shopping, fantastiskt god mat och massor av bus i diverse parker. Natalie var så liten!!

På fredag är det dags för ännu en resa, den här gången blir det ett land i Europa. Någon som kan gissa vilket?

5 kommentarer

  1. Pingback: SUPRISE SUPRISE | Allt om Marbella

  2. Jenny Arnell   •  

    Åh fy vad underbart vi hade det! Fäller en lyckotår på Depiro Street i skrivande stund! Imorgon ses vi också! Åh. Det blir härligt!

  3. Blondie   •  

    Jag vet vad du menar :) Vi gjorde en roadtrip i Californien under 3 veckor i Augusti. Saknar det och funderar starkt på att göra om resan i år igen :) Bästa resan vi någonsin gjort!

  4. Ida   •  

    Men åh vad roligt ni verkar ha haft det på den resan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *