ESCAPE ROOM – ROLIG INOMHUSAKTIVITET

För några veckor sedan besökte vi Scavanger Escape Room i Sliema som är en superkul aktivitet nu när hösten kommit till ön och solen lyser med sin frånvaro lite mer frekvent. Escape Room finns i mängder av stora städer runt om i världen och har äntligen hittat även till Malta.

Det går ut på att kliva in i ett rum och under 60 minuter lyckas lösa ett mysterium genom att hitta ledtrådar i form av sifferkombinationer, pilar, nycklar etc. I många fall krävs samarbete och mycket tankekraft för att man ska komma vidare. Vänd upp och ner på rummet och tänk utanför boxen för att hitta det du söker!

Escape Room finns i dagsläget på två locations på ön; Scavanger Escape Room i Sliema samt Can you escape? i Fgura. Scavenger är lätt att missa, det är praktiskt taget ett hål i väggen så det gäller redan där att ha ögonen med sig.

Se till att alltid boka tid i förväg så du är garanterad en plats eftersom det finns begränsat antal rum!

Escape Room Malta

2 kommentarer

 1. Johanna   •     Author

  Hej Alexia!

  Du har helt rätt, det finns en liten butik som säljer svenska matvaror; Little Sweden. Butiken ligger på gränsen mellan Sliema/Gzira och har öppet alla dagar utom måndagar. Du kan hitta mer info om öppettider etc här; https://www.facebook.com/littleswedenmalta/.

  Varma hälsningar,
  Johanna

 2. Alexia   •  

  Hej! Finns det någon butik på Malta som säljer svenska produkter? Har för mig att jag läst om en svensk butik tidigare men hittar ingen info om den nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *