Förebygga urinvägsinfektion

Jag har, liksom många andra tjejer, lidit på tok för många gånger av urinvägsinfektion. Till slut blir man så trött på det att man knappt orkar fixa medicin, det är ju en sån jäkla process i Sverige! Att behöva träffa läkare och vänta på provsvar när man är tvärsäker på att man har urinvägsinfektion.

Jag försökte hitta något som förhindrar och förebygger urinvägsinfektion men alla hemsidor och läkare säger detsamma; ”kissa efter sex, ha på dig tjocka trosor, torka dig si och så efter toalettbesök… blablabla”. Men det hjälper ju för tusan inte!!!

Av en slump ramlade jag in på en blogg, minns tyvärr inte vilken, och hon sa att hon varje dag åt tranbärstabletter för att förebygga urinvägsinfektion. Jag sprang direkt till närmsta hälsokostbutik och köpte mig en burk av dessa underverk och jag har inte haft en endaste liten urinvägsinfektion sen dess!

Detta funkade för min del så nu vill jag tipsa andra som lider av urinvägsinfektion. Köp tranbärstabletter för att förebygga urinvägsinfektion. Två små rackare om dagen äter jag med nöje :) nu brukar jag köpa mina tranbärstabletter från Bodystore, så får man hem dem direkt i brevlådan!

Klicka här så kommer du direkt till de tranbärstabletter jag brukar köpa.

4 kommentarer

 1. Sanna   •  

  Tusen tack för tipset! Det ska jag prova.
  Har även hört att man inte ska dricka för mycket kaffe. Jag kan t ex märka att när jag druckit mycket kaffe och dåligt med vatten en period så råkar jag ofta ut för uvi. Åkerfräken-te har jag också hört ska vara förebyggande.

 2. Glenn   •  

  Hej!

  Skulle vilja dela med mig av en fantastisk alternativmedicinsk produkt. För några månader sedan fick jag en urinvägsinfektion som jag försökte bli av med genom mycket sur vätska och tranbärsextrakt. Men försöket lyckades inte utan jag fick till slut ta till antibiotika. Nyligen fick jag tillbaka infektionen på nytt. Då prövade jag en produkt som heter kolloidalt silver och som snabbt tog bort infektionen. Jag rekommenderar den helt och fullt.

  Produkten går att köpa på följande ställe:

  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/ionosil-kolloidalt-silver/

  Lycka till! :-)
  Glenn

 3. Emil Bomgren   •  

  Hej Johanna

  Jag heter Emil Bomgren och jobbar för Sunwic Ab ett företag som marknadsför sveriges bästa tranbärsprodukt för att bibihålla friska urinvägar. Vi söker folk som är villig att testa vårna nya produk Sunwic tranbär i Sverige och sedan kan tänka sig att vara med i artiklar och berätta om vad de tycker om produkten. Vi säljer idag på nästan alla Apotek i Sverige. Ica cura, Apoteket AB, Medstop, Docmorris, Apotekgruppen.

  Hör av dig om du är intresserad.
  Mvh Emil

 4. Jenny   •  

  Hej!
  Har precis som du haft på tok för många urinvägsunfektioner… Jag har länge funderat på att köpa tranbärstabletter men har inte riktigt velat tro på att det skulle kunna funka, eller jag är snarare rädd för att det inte skulle göra det och då skulle det kännas som att verkligen ALLT hopp var ute för gör redan alla de grejorna du skrev i inlägget om tjocka trosor, kissa efter sex etc. etc. Jag har t.o.m. gått igenom proceduren med långtidsbehandling och djävulskapet verkar alltid komma tillbaka! Efter att ha läst det du har skrivit funderar jag nu på att ge det en chans, men hur ofta fick du UVI och under hur lång period? Och hur länge har du ätit tabletterna och därmed varit fri från UVI-monstret?
  Tack för att du vågar ta upp detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *