HANDLA EKOLOGISKT PÅ MALTA

Utbudet på ekologiska varor har varit tämligen begränsat på Malta med det börjar blir bättre och gissa om jag blev lycklig när jag klev in i Holland & Barrett’s nya butik i Sliema! Butiken är fräsch och stor (med Malta-mått mätt) och har ett brett utbud av ekologiska nötter, drycker, mjölet, skönhetsprodukter osv. Kosttillskott, proteinpulver och annat till träningen finns också. Där finns bland annat mina favoriter CNP Probar XS som blir som godis om man lägger dem i kylen. Yum!

Holland & Barrett ligger på samma gata som bland annat Butlers och Oasis och som du kan se i skyltfönstret så finns även lunchmöjligheter med ett litet utbud på mackor och andra alternativ. Holland & Barrett har även en lite mindre butik i St Julians. Hälsa gärna från Johanna på alltommalta.com om ni besöker deras butiker :) Läs mer på deras Facebook-sida här.

Holland and Barrett Malta Holland and Barrett Malta Holland and Barrett Malta Holland and Barrett Malta

3 kommentarer

 1. Pingback: DET EKOLOGISKA GRÖNSAKSUTBUDET

 2. Johanna   •     Author

  Hej Katta,

  Jag ber om ursäkt för sent svar! Du har rätt i att vegan-utbudet är skralt på Malt och dessvärre känner jag inte igen Earth Balance. Jag hade kikat på Holland and Barret i Sliema eller St Julians, där kanske det finns alternativ? Casa Natura i Sliema kanske har något också.

  Hör gärna av dig om du hittar någon bra vegan-gömma på ön!

  Varma hälsningar,
  Johanna

 3. Katta   •  

  Hej!

  Vegan utbudet verkar vara väldigt svårt att hitta i malta (i.e. earth balance märket) har du några tips om det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *