Kontakt

Om mig

Johanna Ekström heter jag och är uppväxt på den lilla gräsplätten mitt i Vättern, Visingsö. Under mina gymnasieår bodde jag i Jönköping och pendlade en hel del upp till Stockholm för praktik och jobb inom TV-branschen. Tränade även kickboxning under ett par år och lärde där känna min fantastiska pojkvän Erik som lurade med mig till medelhavsön Malta i oktober 2010.

Där bodde vi i en trevlig lägenhet tillsammans med hans företagspartner Emil och levde livet! Jag började ’jobba’ som barnvakt hos närmare tio olika svenska familjer och fick den äran att få lära känna tolv underbara små busungar i åldrarna 1-5.

De sista tio månaderna på Malta jobbade jag hos en helt underbar norsk familj och flyttade därefter med dem till Marbella på spanska solkusten där vi bodde i drygt 1,5 år. Efter fem månaders äventyr i Sverige och Australien är jag nu tillbaka på Malta där jag jobbar heltid som egenföretagare med alla mina hemsidor!

Alltommalta.com

Jag började jobba med alltommalta.com redan innan vi kom till Malta eftersom jag saknade mycket information och kände mig lite oförberedd inför flytten. Nu rymmer hemsidan mycket information inför flytten/resan till Malta och jag hoppas den kan hjälpa andra med det jag själv saknade! Om du tycker jag missat något på alltommalta.com så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Kontakt

Har du frågor inför din flytt/resa till Malta eller synpunkter på siten är det bara till att kontakta mig, jag svarar gärna på dina funderingar! Lämna en kommentar i bloggen eller maila mig på: info@alltommalta.com .