LIVSKVALITET

Yoga Malta

Igår hade vi ett yoga-pass nere vid det sjudande havet och det slog mig (som det så ofta gör nu för tiden) att jag fullkomligt älskar att bo så här. Jag är så tacksam för möjligheten att få leva under solen och att nu dessutom få driva mitt egna företag på heltid igen och därmed vara flexibel med arbetstider.

Jag får många mail och kommentar från människor i alla åldrar som är sugna på att flytta hit och mitt allra bästa råd är: Just do it!

Utlandslivet passar inte alla, ibland blir kulturkrockarna för hårda och istället för att leva ett lugnt och lyckligt medelhavsliv så kanske man snarare blir frustrerad och rent av förbannad. Men hur får man reda på om livet på Malta är helt fel eller i bästa fall helt rätt? Kom hit och testa vetja, just do it!

Yoga Malta

12 kommentarer

 1. Johanna   •     Author

  Hej,

  Yes, det finns mjölk i alla möjliga former här på Malta :)

  Varma hälsningar,
  Johanna

 2. Johanna   •     Author

  Hej Li,

  Dessvärre har jag lite dålig koll på pooler på Gozo men här på Malta brukar det inte vara några problem att betala en liten slant för att få använda hotellpoolerna.

  Hoppas det löser sig!

  Trevlig resa,
  Varma hälsningar,
  Johanna

 3. Li   •  

  Hejsan!

  Jag och min sambo har hat din blogg till stor hjälp under vår planering för Malta i mitten av Juni.

  Vi har hittat en lägenhet som vi hade tänkt bo i som ligger på Gozo. Den har dessvärre ingen swimmingpool som man kan koppla av vid (förutom havet då såklart!)

  Frågan är då ifall du känner till något hotell som erbjuder att man får använda deras bassäng mot en avgift då givetvis, eller om där finns något poolområde som är öppet för allmänheten?

  Tack på förhand :)

  Li

 4. Jenny   •  

  Det blir nog bra, bara ungarna kan bada i poolen så blir dom nöjda :) förresten, finns det mjölk på Malta? Mvh Jenny

 5. Johanna   •     Author

  Hej Jenny,

  Det har varit blåsigt på Malta denna vecka och när solen går i moln så blir det rätt kallt! Jag skulle kalla vindarna svala, man klarar sig fint med shorts och en tunn kofta :) har hört att det är riktigt fint försommarväder i Sverige nu, vad härligt!! Kan tänka mig att det rör sig om liknande temperaturer eller att Sverige är något snäpp varmare.

  Varma hälsningar,
  Johanna

 6. Jenny   •  

  Kan det var så att det är varmare i Sverige nu? ???

 7. Jenny   •  

  Låter härligt :) blåser det mycket? Kalla / varma vindar?
  Mvh Jenny

 8. Johanna   •     Author

  Hej Alexandra!

  Malta är ett helt underbart land att bo i enligt mig. Ett stressfritt liv under solen är något jag verkligen värdesätter högt! Jag hoppas du får möjlighet att testa på det någon dag, gärna tillsammans med din sambo :) tills dess hoppas jag du får en riktigt härlig födelsedagssemester med din mamma i juli!

  Varma hälsningar,
  Johanna

 9. Johanna   •     Author

  Hej Jenny,

  Vad härligt att ni ska till Malta! Vädret bör vara strålande och +20 om inget oväntat dyker upp. Min mamma tog sig ett dopp i havet idag, cirka +17-18 grader.

  Trevlig resa!
  Varma hälsningar,
  Johanna

 10. Jenny   •  

  Hej! Jag och min familj ska åka till Mellieha om exakt två veckor. Vad kan vi vänta oss för väder? Kommer det gå att bada? Mvh Jenny

 11. alexandra   •  

  Jag besökte Malta första gången förra året och vart kär på direkten. Däremot är min sambo inte den som vill bo på en ö mitt i havet tyvärr. Jag är lite för feg för att ta det steget också tyvärr att bara dra iväg, men vem vet det kanske ändrar sig dagen jag fyller 30. Däremot sa min mamma och jag tidigt att detta är en ö för oss att åka till minst en gång om året och i Juli bär det av igen på födelsedagsresa bara hon och jag eftersom vi fyller samma vecka med bara någon dags mellanrum. Din sida har gett mycket tips! :)

 12. Josephine   •  

  Jag kan inget annat än att hålla med. Medelhavslivet är verkligen en klass för sig! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *