Flygbiljetter och mäklardejter bokade!

Då var flygbiljetterna äntligen bokade och på söndag flyger vi till Malta för att kolla läget inför flytten!

Det sägs att tiden går fort när man har roligt och de senaste veckorna har flugit förbi. Större delen av mina dagar har spenderats framför datorn och att kolla efter mäklare på Malta. Detta har resulterat i ett flertal bra mäklarsidor och det ser ut som att det finns en hel del lediga lägenheter!

Jag har haft mailkontakt med mäklare från Remax och bokat in lägenhetsvisningar. Kanonsmidigt att bara maila sina önskemål angående storlek, hyra och var den ska ligga så fixar de en visning. Det verkar lovande att hitta en lagom stor lägenhet till vettig pris!

Tydligen funkar det så här att samtliga mäklarfirmor har tillgång till alla lediga bostäder på ön, vilket innebär att de har visningar på i stort sätt samma lägenheter. Om man går på visningar med två olika mäklare på Malta och de visar dig samma lägenhet, då är det bara mäklaren som visade dig lägenheten först som får sälja den. Inte riktigt samma system som i Sverige med andra ord.

Lägenhets-fixandet här hemma i Sverige funkar fint, Erik och Emil fick första budet på sin lägenhet idag! Så fort de fått sålt den så kan vi flytta till vår medelhavsö. Spännande :D

1 kommentar

  1. Pelle o Gittan   •  

    Låter spännande!
    Vilken bra idé att kunna få samlad information om Malta på en och samma sajt!
    Lycka till och “keep up the good work”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *