Min första maltesiska midsommar -CHECK!

Gårdagen blev riktigt lyckad, alla var nöjda och glada :D vi var som sagt 60 svenskar som firade årets ljusaste dag på en beach club precis vid havet. Det serverades midsommarbuffé och BBQ, gladvattnet flödade och alla nynnade med i den svenska musiken som strömmade från högtalarna!

Erik stod för de flesta nubbevisorna och alla hängde på. Det var många nya ansikten och bekantskaper och personligen hade jag en grymt bra kväll! Här är ett litet urval av bilder, kommer garanterat upp fler :)

Blå/gul välkomstdrink

Underbart fint!

Sång i full gång

10 kommentarer

 1. Pingback: MIDSOMMAR PÅ MALTA 2015

 2. Pingback: MIDSOMMAR-FÖRBEREDELSER | Johanna Ekström

 3. Johanna   •     Author

  Ja vi var på Lido förra året också, helt sjukt bra var det så det rekommenderar jag verkligen :)

 4. Julia   •  

  Hej hej :)
  Det kommer vara ett bra gäng svenskar på Lido Beachclub på midsommar. Jag tror det var där de var förra året med, om jag inte har fel Johannis? :)

  Biljetterna är dessvärre slut, men har man missat att införskaffa detta kan man dyka upp efter 22 då mat och pre-drickat är över.

  Ses kanske där!

 5. Pingback: INFÖR MIDSOMMAR I MARBELLA « Allt om Marbella

 6. Theo   •  

  Emil, finns det plats för två till? :)

  Jag och en polare har precis flyttat hit för att jobba lite och har inga planer för midsommar så det vore riktigt kul att ha lite folk att umgås med. Hör gärna av dig på min mail eller här!

  Mvh
  /Theo

 7. Emil   •  

  Hej,

  Jag har inte hört något ännu, men gissar att svenskklubben kommer att arrangera något och/eller att det kommer att bli något från Nordic bar. Har dock bara bott här sedan september, så vet inte hur det brukar vara – och försöker lista ut hur det ser ut för årets midsommar nu (börjar fundera på att helt enkelt arrangera en picnic på Sliemas klippstrand med internationella vänner)…

  Mvh
  /E

 8. Johanna   •     Author

  Hejsan! Jag vet faktiskt inte hur det ser ut med midsommar iår, jag flyttar härifrån om knappt två veckor så jag har inte satt mig in i det i år. Förra året var superlyckat, det var jag och några tjejkompisar som fixade en midsommarfest på en av beachklubbarna nere vid havet!

 9. Cat   •  

  Hej hej!
  Jag bokade faktiskt precis in Malta över årets midsommar (2012). Kommer det arrangeras något för svenskar i år igen och får vem som helst komma? :)

  Mvh / Cat

 10. Bea   •  

  Åh vad härligt ni ser ut att ha haft det!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *