NÄR VI ÅKTE TILL BEACHEN I NOVEMBER

Den senaste veckan har varit riktigt ruggig på Malta och temperaturen rasade över en natt. En typiskt höst-storm drog förbi med starka vindar och ösregn. Riktigt mysigt faktiskt! Enda nackdelen är att det återigen har blivit kallt inomhus och jag vet att det bara blir kallare från och med nu.

MEN! För några veckor sedan hade vi finbesök från Sverige och då sken solen som en svensk sommardag. Vi passade på att cruisea upp till min favoritstrand, Gahjn Tuffieha, för sol och bad.

Fy bubblan vad jag trivs med att kunna göra så en helt vanlig lördag i november ♥

Strand Malta November-5

Strand Malta November

Strand Malta November-3

Strand Malta November-4

4 kommentarer

 1. Johanna   •     Author

  Hej Lousie,

  Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för sent svar! Om ni inte redan hittat en barnflicka så skulle jag rekommendera två facebookgrupper; ”Maltasvenskar” samt ”Föräldrar på Malta”. De vänner jag har som jobbar som barnflickor för tillfället är relativt fullbokade, annars hade du kunnat få deras nummer.

  Hoppas flytten går bra och att ni hittar en riktigt härlig barnflicka!

  Varma hälsningar,
  Johanna

 2. Johanna   •     Author

  Hej Sandra,

  Eller hur, Malta är helt underbart! Efter drygt 5 år får jag fortfarande nypa mig i armen ibland. Idag åt vi frukost ute på terassen. Lyx!

  Varma hälsningar,
  Johanna

 3. Sandra   •  

  Vilken dröm att kunna göra en sån här trip i november. Förstår att du trivs med det :D

 4. Louise   •  

  Hej Johanna! Vi är en tvåbarnsfamilj som ska flytta till Malta. Vi kommer att behöva en barnflicka när vi kommer ner, har du en aning om vart vi kan hitta en?

  Mvh Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *