OUR 5TH ANNIVERSARY

I lördags firade jag 5 år tillsammans med min härliga sambo och när han föreslog att vi skulle fira det med en långfrukost på Hilton Hotel var inte sen med att svara ja!! I två timmar satt vi och babblade och åt och jag bokstavligen rullade därifrån.

Efter frukosten hade vi inget inbokat… …trodde jag! Erik skickade mig med ett busigt leende till frisören för att fixa håret och sedan för att fixa naglarna. Mitt i nagel-fixet bjuds det på ännu en överraskning i form av Jenny som glatt eskorterar mig till nästa ställe; smink-studion!

Fixad som aldrig förr möter vi våra grabbar och styr bilen in mot Valletta där vi möter Emil som är fotograf och tar härliga bilder så vi ska kunna minnas dagen då det hade varit vi i hela 5 år!

Därefter följde en underbar kväll med vårt bästa restaurang besök ever på Malta (mer om det i ett annat inlägg!) samt vår första hotellnatt någonsin på Malta (mer om det senare också!). Han är förjäkla bra den där Erik, jag har tappat räkningen på hur många gånger han överraskat mig utan att jag haft den minsta aning. För att nämna några få så har vi dels vår vår 1-årsdag som firades på Malta, resan till New York samt när han mötte mig i London efter att ha varit borta i tre månader! ❤

Hilton Hotell Malta

Hilton Hotel Malta breakfast

Hilton Hotel Breakfast

Hilton Malta breakfast

Erik och Johanna med utsikt

Erik och Johanna på ryggen 3

5 kommentarer

 1. Pingback: MITT 2015 I EN LISTA

 2. Johanna   •     Author

  Visst är han!! Tack vännen <3

 3. Johanna   •     Author

  Tack fina du :D <3

 4. Klara   •  

  Han är fin din kille du. Grattis till er :)

 5. Josephine   •  

  Vilka underbara bilder, ni är så fina tillsammans :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *