PARANGA ON THE BEACH

Igår styrde vi stegen mot Paranga i St Georges Bay (St Julians) för en sen middag. De hade säsongsöppning för sin uteservering nere på stranden! Det märktes att det var nytt för säsongen och att personalen var lite ringrostig. När vi fortfarande inte hade fått in vår förrätt efter 1,5 timma så reste vi oss upp och var redo att lämna. Parangas head waiter ryckte då in, övertalade oss att stanna och sedan kom förrätt, huvudrätt och mängder av vin in i ett jäkla tempo!

En jäkla massa prosecco, vin, kaffe och efterrätt fick vi som plåster på såren och Paranga har nog sällan skådat ett så glatt missnöjt sällskap. Maten var okej men inte mer och jag hoppas att det berodde på nyöppningen snarare än restaurangstandarden över lag.

Hur som helst en av de trevligaste kvällarna på länge, utan tvekan!

Paranga St Julians 1 Paranga St Julians 6 Paranga St Julians 2 Paranga St Julians 3 Paranga St Julians 4 St Georges Bay Malta Paranga St Julians 5
↑ Vi klagade lite smått på att vi bara fick halvsmutsiga platsglas (plast är fullt förståeligt i och med att man gärna undviker glassplitter i sanden) men efter vår lilla incident med matfördröjningen så bjussade de Josephine på ett glas-glas. Lyx!

2 kommentarer

  1. Johanna   •     Author

    Ja verkligen :D tack själv! <3

  2. Josephine   •  

    Det blev en riktig minnesvärd kväll så tack för det vännen! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *