Söndagsutflykt

Nu drar jag och tjejkollektivet på utflykt till Blue Lagoon! Var där senast i oktober och det är så fantastiskt fint! Hoppas innerligt att det inte är så mycket folk. Men det blir nog bra ändå :) såg att Lisa och tjejerna var där igår, det ser så härligt ut!

Sist vi var i Blue Lagoon

4 kommentarer

 1. emine   •  

  haha glömde frågorna… måste jag ha en dans partner med mig?kan man åka mitt på veckan eller har de speciella regler för varje kurs/start?

 2. emine   •  

  hej tjejen hade lite frågor om malta =)
  va härligt att du har flyttat dit själv har jag aldrig varit där men är rätt sugen på att åka dit för att salsa loss =)tänkte stanna där högst 2 veckor om jag åker o då undrar jag om du har lite råd till mig innan resan.?
  mvh /emine

 3. Gry   •  

  Hej! Jag har tittat in på din blogg lite då och då efter att jag hittade dig för några veckor sedan då jag Googlade på ”malta”. Vi är en familj på fem som åker till Malta nu på tisdag och stannar en vecka. Har lite frågor som jag hoppas du kan och hinner svara på :-)

  * Vad bör man inte äta? Exempelvis is osv.
  * Glutenfritt: har du någon koll på om det finns att köpa i vanliga mataffärer eller måste man till apotek?
  * Hotel Canifor… Vi har bokat där, men har tyvärr sett många usla recentioner den senaste tiden. Vet du vad som sägs på plats? Varningar eller så?
  * Bästa badstället för barn i 9-10 års ålder som är simkunniga?

  Ha en fin kväll!

  Mvh Gry

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *