TA MED HUND I FLYTTEN TILL MALTA

Personligen har jag ingen erfarenhet av att flytta utomlands med hund men det har Camilla som bosatt sig på Malta! På hennes blogg kan ni läsa om hur man går till väga för att få med sig sitt husdjur från Sverige till Malta. Det är en lång process och det är viktigt att börja i tid (cirka 6 månader) för att allt ska hinna bli klart innan flytten.

Tänk på att Malta inte riktigt är anpassat efter våra fyrbenta vänner. Man måste hålla sin hund i koppel i stort sett överallt och över lag är det otroligt dåligt med grönområden där man kan rasta sin hund. Det kan även vara svårt att hitta lägenheter där det är tillåtet att ha hund, glöm inte att nämna det som ett kriterie när du kontaktar mäklare på Malta!

Klicka här för att läsa Camillas inlägg om att flytta till Malta med husdjur :)

2 kommentarer

 1. Johanna   •     Author

  Hej Susanne,

  Jag såg precis att jag missat att svara på din kommentar, och att Camillas blogg inte längre finns! Jag har därför tagit reda på informationen som stod på hennes hemsida och publicerat den här: https://alltommalta.com/johanna/flytta-till-malta-med-hund/.

  Lycka till!
  Varma hälsningar,
  Johanna

 2. Susanne Rydström   •  

  Hej Johanna jag ska flytta till Malta och undrar hur det går till om man vill ta med sig en liten hund.
  Måste de sitta i karantän i flera månader jag hade tänkt åka ner i november. Vad är det för sprutor de ska ha.Har i nuläget lämnat tillbaka henne till ägaren då jag var fodervärd i 2 år och hon saknar mig väldigt och jag henne.
  Mvh Susanne Rydström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *