The taste of your smile

Jag började min fantastiska gårdag med jobb, mötte sedan upp min pojkvän för picknick på stenstranden, efter det drog vi oss till gymmet för att sedan ta oss vidare till salsan.

När vi kom hem därifrån var jag superduper trött och i hissen trollar Erik fram en redbull med orden ”jag gissar på att du kommer vilja vara pigg ikväll” och så visar han mig upp på taket där de hade fixat levande ljus och dukat helt fantastiskt mysigt.

Middagen bestod av en underbart god fördrink, en otroligt efterlängtad svensk blodpuddig till huvudrätt, bubbel och pannkakssushi till efterrätt. Servicen på Restaurang Taket var av högsta kvalietet, maten var utsökt och utsikten magnifik. Alla som får tillfälle att besöka det här stället är lyckligt lottade :) jag älskar dig.

St Georges Bay
Sliema
Portomaso Tower
Picknick-mys
Resaurang Taket

 

Kvällens kypare

 

 

8 kommentarer

 1. Pingback: OUR 5TH ANNIVERSARY

 2. Pingback: FÖR ETT ÅR SEDAN | Malta - En personlig reseguide i bloggform

 3. Jenny Isabelle Arnell   •  

  Är nitvå världens gulligaste?! och vilka stiliga kypare sedan! Gillar vinkylaren också ;)

 4. Fia Lundstedt   •  

  Nu kom ja på det! Lady & Luffsen filmen ser det ut som! ;) kyparna o vovvarn!

 5. annie   •  

  jag blir helt varm i mitt hjärta! tänker några år tillbaka och blir lite sentimental.. att den johanna jag lärde känna som 13åring skulle sitta och skriva på sin BLOGG att hon ÄLSKAR sin kille där dom BOR TILLSAMMANS på malta tillsammans kändes gaaaanska så främmande då, men NU känns det som världens mest självklara grej. jag är verkligen stolt över att vara din vän! och jag är så glad att jag fått vara med enda sen vi var 13 och att jag fortfarande får det. du ska veta hur mycket jag tänker på dig här hemma och hur ofta jag pratar om ”min bästa vän på malta”. jag är så glad för din skull och hälsa din man att han gjort mig mycket stolt då han kunnat charma denna kvinna som innan var typ ocharmbar. älskar dig hjärtat :) ses om (typ) tre veckor!!

 6. Liisa   •  

  Grattis på eran 1 årsdag! Må det bli fler år ni kommer fira :D

 7. klara   •  

  ååh, va gulligt!! :)

 8. Fia Lundstedt   •  

  Ni kan ju inte ha det bättre, ni är helt klart underbara!!! :) åå vill också ha det så! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *