26.3

Idag på praktiken var det en helt vanlig dag, mycket att göra på morgonen men sen lugnt resten av dagen. Vi hade en lång dag idag, från 7 till 17. Lite jobbigt att det måste se bra ut och se ut som att vi har fullt upp när vi inte har något att göra så att det ska se bra ut utifrån. Alla tappade hakan över våra röda ansikten.. What have you done with your face?! Why are you so red?! Did you get some sun or is it just your reaction when you see me? var några av de saker vi fick höra idag. 😉 Alla arbetskollegor gör att det varje dag känns roligt att gå till praktiken.

Efter praktiken gick vi till Tower Supermarket för att fylla på matförrådet – nutella och rostabröö 😉 Vi besökte också en liten souvenirbutik för att köpa lite smått. Anina hade hittat lite ett och annat och for till kassan för att betala. Det visade sig att man inte fick betala med kort om man handlade för mindre än 10€.. Anina skulle precis söka efter mera att köpa för att få betala med kort när riddaren hoppade av sin vita häst ;D En snäll kille som var efter i kön tog fram pengar och sa att han betalar det. Alla i butiken blev lite chockade och skrattade glatt och sa “you are a lucky one”. Killen betalade utan att tveka och for sedan sin väg.. hann knappt säga tack. Tänk att det finns såna snälla människor! 🙂

Sen for vi till Mc Café och uträttade några ärenden på samma gång. När vi kom hem till lägenheten hade Sandra gjort det så mysigt här, köpt blommor och ljus att ha på bordet. Riktigt hemtrevligt har vi det nu!

Godnatt från oss!

20150326_180831

MYSIGT

MYSIGT

Att smörja på våran bränna, vi vet inte riktigt vad det är men vi hittade det vid praktiken och for och köpa lika.

Att smörja på våran bränna, vi vet inte riktigt vad det är men vi hittade det vid praktiken och for sen och köpa lika.

2 kommentarer

  1. Matilda   •  

    Jodå, vi har i rikti bra! 😀 Tackartackar! 🙂

  2. helen   •  

    Ni verkar jo ha i rikti bra ti. God fortsättning 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *