Last day

Så var den sista dagen också till ända. Dessa fyra veckor har gått så oootroligt snabbt! Kan inte tro att det är över nu.. Att vi har bott här i en månad? Känns på ett sätt som att vi kom igår. Kommer att sakna Malta! Men.. Det ska bli så roligt att komma hem! Skönt att inte behöva vänta på bussar som inte kommer å att få köra bil, skönt att få ha värme på i huset, att inte behöva dra ur alla kontakter när man går hemifrån. Skönt att få äta riktig mat (jå mamm ja sa ide) skönt att få ha en mikro och ugn. Skönt att inte varenda gubbe man ser visslar och säger nåt om en. Skönt med en säng som står på sin plats och inte är så ootroligt sjukt obeskrivligt ovekväm med fjädror som känns och skaver. Skönt att inte vakna kl sju varje morgon för att man har så obekväm säng. (Har inte vaknat senare än halv åtta en enda dag!!) Skönt att få prata svenska, skönt att få komma hem helt enkelt! Hem är alltid hem!

Dagen har bestått av strand, vattenskoter, McDonalds, shopping och prat om allt mellan himmel och jord med Jenni och Anina.

Redan 8:15 steg vi på bussen för att åka till Golden bay, resan dit tog lite mer än en timme. Vi var ensamma på stramden när vi kom.. Tyvärr så blåste det så det känndes jättekallt, så vi tog bussen igen för att pröva en annan strand. En halv timme till i bussen och vi var framme vid Mellieha Bay. Myycket varmare där!

Låg och solade från 11-16 och lyckades bränna ryggen lite. Två män kom dit med vattenskotrar och vi skämtade om att fråga om vi fick åka med på en åktur 😉 Vi for istället för att fråga om vi fick sitta på dem o ta kort, hahah. Jomen självklart, ni kan komma med på en åktur också! Hahah så sjukt kul var det! Ett perfekt avslut på resan! O de bästa av allt, det kostade bara en kram, ett leende och ett tack! 🙂

Efter solandet for vi via Lija efter Jennis pengar och sen vidare till Sliema. Besökte McDonalds och for sen till Paceville för shopping. Shoppig och shopping, tittade mest men ändå. Nu har vi kommit hem och har så gott som färdigt packat.

9:45 kommer hyresvärden och Angele hit, Angele tar oss till flygplatsen. Flyget far 12:45 lokal tid imorgon, via Stockholm och till Kronoby. I Kronoby är vi 23:45 finsk tid. Vi måste vänta i fyra timmar på Arlanda..

Nåja, Godnatt! 🙂 (ska bara skura golvet först) Om allt går bra är vi hemma om ett dygn!

Mellieha Bay

Mellieha Bay

20150411_130710

Nå arbete de höll på med.

Nå arbete de höll på med.

Anina

Anina

Matilda

Matilda

Shopping

Shopping

xD

xD

Den allra sista bussturen här på Malta!

Den allra sista bussturen här på Malta!

Den allra sista promenaden från sjön till lägenheten

Den allra sista promenaden från sjön till lägenheten

20150411_220046

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *