Sista praktikdagen

Nu är det slut på det roliga. Vi var idag sista dagen på praktik.. Lite sorgligt är det nog. Har fixat underskrifterna på skolpappren åxå, o det var inte några det. Vi fick som sagt vitsord idag och vi är båda nöjda över resultaten. Lämnade in namnskyltarna idag och imorgon lämnar vi tillbaks skåpnyckeln. Några lediga dagar nu o sen åker vi hem.

Slutade kl. 2 idag och när vi kom hem satte vi oss på balkongen med en oreoglass som belöning. Gjorde sen plättsmet och försökte steka plättar. Resulterade i plättar som inte blev färdiga och satt fast i stekpannan (brist på smör var inte problemet) och vi har en gasspis som fungerar bara när den vill… Men nog var dom goda ändå 😉 Mycket annat har vi inte hunnit med idag. Slöat mest.

Har en massa ärenden imorgon, jag och Anina kommer troligtvis att åka till Mater Dei hospital där Jenni är på praktik för ett studiebesök. Sedan ska vi till Mosta för att hämta kakan vi beställt och tillbaka till Sliema med buss. Hoppas bara att vi ryms och sitta i bussen så att vi inte måste stå med kakan. Vi var igår och bokade en båttur för fredagen till Comino och the blue lagoon som Sandra hade bokat tidigare. Men tittade på biljetterna idag och kom fram till att vi har bokat olika båtturer.. Så om jag på något vis har råd kommer vi att ändra det imorgon åxå, så att vi alla tre är på samma båt i alla fall 😉

Nå, godnatt från oss alla till er alla 🙂142849276011520150408_125358IMG_20150408_210157

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *