Om oss

Alltommalta.com

Alltommalta.com startades under 2010 och har sedan dess bara växt och växt. När jag själv flyttade till Malta 2010 saknade jag information om landet och om att flytta dit så jag beslöt mig för att göra något åt den saken. Alltommalta.com började som en personlig blogg och växte därefter i takt med att jag lärde mig mer om landet. Nu är Alltommalta.com Sveriges största sida om Malta!

Hemsidan har omkring 10 000 besökare i månaden och den har utvecklats från en liten blogg till en portal med värdefull information, smultronställen samt flera härliga människor som bloggar om livet Malta. Johanna Ekström heter jag som grundat och driver Alltommalta.com. Min blogg hittar du på alltommalta.com/johanna.

Kontakt

För eventuella samarbeten eller intervjuer är du varmt välkommen att lämna en kommentar i bloggen eller maila till info@alltommalta.com .

72 kommentarer

 1. Anna   •  

  Tack för en toppen blogg!
  Jag förbereder mig för min flytt till Malta i juni och en del sömnlösa nätter med grubblande blir det men det känns mycket bättre nu då jag fick svar på en hel del frågor av dig via bloggen.
  Tack.
  /anna

  • Johanna   •     Author

   Hej Anna!

   Vad härligt att höra att några av dina frågetecken rätats ut här på Alltommalta.com! Skönt att komma ner i juni också när sommaren kommit igång och havet börjar värmas upp på riktigt. Förbered dig på en varm sommar! :)

   Stort lycka till med flytten!
   Varma hälsningar,
   Johanna

 2. Åsa Wallin   •  

  Hej!
  Min man o jag, våra två barn (5,7) o mina föräldrar planerar en veckas semester v 46 7-14/11.
  Törs vi åka till Malta om vi vill kunna sola o bada något? Hur varmt är det i Havet då?
  Vad sysselsätter man barnen med om det visar sig vara regn…?
  Mvh
  Åsa

  • Johanna   •     Author

   Hej Åsa,

   Jag ber om ursäkt för sent svar! Vädret på Malta i november är väldigt växlande och även om vi har många soltimmar även under hösten/vintern så kan jag inte garantera att det är sol och bad väder! Jag skulle gissa på att temperaturen i havet ligger runt 18-20 grader, om det inte varit alldeles för mycket höststormar som snabbt drar ner temperaturen. Just idag är havet vilt!

   Saker att sysselsätta barnen med kan ni läsa om här: http://maltaturist.se/malta-for-barn/

   Trevlig resa!
   Varma hälsningar,
   Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.