Om oss

Alltommalta.com

Alltommalta.com startades under 2010 och har sedan dess bara växt och växt. När jag själv flyttade till Malta 2010 saknade jag information om landet och om att flytta dit så jag beslöt mig för att göra något åt den saken. Alltommalta.com började som en personlig blogg och växte därefter i takt med att jag lärde mig mer om landet. Nu är Alltommalta.com Sveriges största sida om Malta!

Hemsidan har omkring 10 000 besökare i månaden och den har utvecklats från en liten blogg till en portal med värdefull information, smultronställen samt flera härliga människor som bloggar om livet Malta. Johanna Ekström heter jag som grundat och driver Alltommalta.com. Min blogg hittar du på alltommalta.com/johanna.

Kontakt

För eventuella samarbeten eller intervjuer är du varmt välkommen att lämna en kommentar i bloggen eller maila till info@alltommalta.com .

72 kommentarer

 1. Anita Ericsson   •  

  Hej!
  Jag och min man skall åka till Malta 31/10 – 7/11. Är vattnet fortfarande badvarmt? Vi ska bo på The Palace vilket jag tror blir jättebra.
  Hur är det med giltlighetstiden för passen? Våra går ut 15/12 och vet du ifall vi måste skaffa nya?

  Ska bli så jättespännande att få se och uppleva Malta och vi hoppas att vädret fortfarande är lite ”somrigt och varmt”.

  Tack för en bra sida!

  mvh Anita

  • Johanna   •     Author

   Hej Anita,

   Jag ber om ursäkt för sent svar. Varmt (eller snarare regnigt…) välkomna till Malta! Som ni nog märkt så är vädret ganska stormigt just nu och jag anar att ni inte badat så mycket under dessa två dagar. Jag hoppas The Palace tar väl hand om er dock, det är ett fantastiskt hotell. Missa inte TemptAsian, den asiatiska restaurangen på översta våningen. Fantastisk mat!

   Angående passen så ska de inte behöva uppdateras eftersom ni reser inom EU. Är detta regler som ändrats så får du gärna höra av dig och rätta mig!

   Varma hälsningar,
   Johanna

 2. Ulf Åberg   •  

  Hej Johanna!
  Vi i vår stora familj funderar på Malta, en resa v 43 – 18-25/10,
  MIn fråga till dig. Är det skönt väder även då??
  Vore tacksam för svar snarast möjligt då vi måste bestämma oss om vi skall resa dit då eller inte redan i kväll.
  Mvh Ulf Åberg

  • Johanna   •     Author

   Hej Ulf,

   Hoppas ni bokat en resa till Malta för oktober är en av mina favoritmånader på Malta! Det är en relativt solsäker månad, temperaturen är skön både i luften och i havet samt att man inte behöver trängas med lika mycket turister som under högsäsong.

   Trevlig resa!
   Varma hälsningar, Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.