Flyg Malta

Malta International Airport är beläget i den lugna lilla staden Luqa som ligger i mitten av landets södra del. På flygplatsen råder det full aktivitet alla dagar i veckan och från Malta International Airport kan man flyga direktflyg till de flesta stora städer runt om i Europa.Det går flera flyg i veckan från Sverige till Malta och de flygbolag som flyger regelbundet med direktflyg är SAS och RyanAir. Det finns även ett flertal flygbolag som flyger med anknytningsflyg runt om i Europa som gör det möjligt att flyga till Malta från i princip vilken flygplats som helst. Sök snabbt och enkelt på supersavertravel.se för att hitta det flyg till Malta som passar dig bäst.

Passa på att boka ett resepaket med både flyg och hotell på Malta så har du snabbt och enkelt din medelhavsresa säkrad!

Jämför biljettpris och restid här ->

Flyg från Arlanda till Malta

Under sommartid kan man flyga direktflyg från Arlanda (Stockholm) till Malta och flygtiden ligger på ungefär 3, 5 timmar. Under lågsäsong går det fortfarande flyg från Arlanda men man kan förvänta sig en mellanlandning i någon storstad i Europa.

Hitta biljetter från Arlanda till Malta här

Flyg från Landvetter till Malta

Från Landvetter (Göteborg) tar man sig lättast till Malta med flygbolaget Lufthansa. Har man tur hittar man biljetter med endast en mellanlandning i vanligtvis München eller Frankfurt.

Hitta biljetter från Landvetter till Malta här

10 kommentarer

 1. Andrej   •  

  Hej
  Jag är en man med lång erfarenhet som sjökapten.
  Undrar om det finns behov för t.ex turist båttrafik på Malta?
  Kan man få anställning som skeppare styrman mindre kryssningsfartyg rundtur på Malta?

  • Johanna   •     Author

   Hej Andrej,

   Det finns mycket båttrafik på Malta men dessvärre vet jag inte hur det ser ut med jobb på de olika företagen. Jag skulle rekommendera dig att googla bland annat: ”Malta Sicily Ferry”, ”Malta Gozo Ferry”, ”Malta day cruise” så hittar du flera olika bolag du kan kontakta!

   Stot lycka till!
   Varma hälsningar,
   Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.