Sista brännan

Igår blev att möta upp min nyblivna Mora vän Eric igen för att sola en heldag vid The Point.
Sånna sjuka vågor var det och det bästa är att vi fick med på kort när jag blev helt dränkt av dom! Tänkte dra till MedAsia Playa idag för o sola o bada men tyvärr ville inte vädret att vi skulle dit idag.  Min sista dag idag och det är molnigt…  Blir istället lite gott häng här istället.

Jag kommer sakna det här stället så himla mycket, får ångest bara jag tänker på det. Ska bli skönt o komma hem till mina vänner o allt det där men ändå. Förhoppningsvis så är jag tillbaka om ett tag igen. Börjar fundera på att flytta ner nästa år istället då vädret börjat bli bättre igen. Känns lite tråkigt att flytta hit när det är ”vinter/höst” här.  Men vi får se hur det blir.

Ni får gärna fortsätta följa mig på min nygamla blogg www.nattstad.se/Sarahmedh_  om ni vill men kommer fortsätta blogga här nån vecka eller två till också. Får se om jag kan hitta nån tid att underhålla båda bloggarna men det ska jag nog kunna fixa!

Ha en fin torsdag nu !
sidecut

ja, då blev det en liten, eller ja, ganska stor förändring igår.
Förlorade ett vad och var tvungen att klippa sidecut ! haha, gjorde det själv, samtidigt som jag skypade med personen jag slagit vad med.

Älskar verkligen att jag är spontan och inte tänker efter för mycket hela tiden.
Lev livet medans du kan!

Vad tycker ni?

Help me

kan inte bestämma mig.
Flytta hem, inte flytta hem?

Gillar så himla mycket med Malta att de gör de så svåååårt.

 

Surprise

Har bestämt mig för att åka hem om en vecka eller två av personliga skäl, synd att jag per is fått jobb o allt, men kommer antagligen tillbaka nästa år!  Men än slipper ni mig inte på bloggen. Har ju trots allt några veckor kvar 🙂

Jag har iallafall städat o tvättar i snart 4 timmar, då hoppas jag att min roomie blir glad !

image

Jag och mina fina tjejer hemifrån Göteborg!

chillout

hosthost, just nu när jag vaknat är det väldigt tur att man faktiskt kan skriva utan att folk behöver höra hur jag hostar. blev en litenliten sväng till the point igår med tre vänner. kände att jag behövde röra mig utanför lägenheten lite efter att ha legat i sängen ett x antal timmar och mått rätt ut sagt förjävligt.

fullt upp

nu ligger jag i lägenheten och är svinsjuk. Feber,förkyld o helt konstig i huvudet. skulle egentligen gått till min andra dags utbildning på det nya jobbet idag men så blev det inte riktigt.

Åskar och regnar förövrigt ute nu, när jag vaknade fick jag springa o stänga alla fönster, blött överallt.. Haft en sjuk helg, både på de positiva o det negativa. Så här får ni lite bilder på den!


Godmorgon

i helgen fick bloggen lida lite, en vän är här o hälsar på mig lite så blev två helgalna kvällar i Paceville !
  Kom upp sent i helgen me. Blev ändå en sväng till både the point och surfside.

Nu kom jag precis hem från en intervju som jag hoppas gick bra, håll tummarna för mig People !

image

image

Right now

Lite kaffe o reggae på balkongen för o vakna till är aldrig fel. Om några timmar landar en polare från Göteborg som stannar tills på måndag 🙂

Blir att gå ner till havet o sola o bada o ta några öl! Passar på medans jag kan 🙂

image