1 vecka kvar!

Hur sjukt är inte det? 7 dagar kvar och i helgen har jag fullt upp fredag-söndag så måste ju ha ordnat färdigt allt innan jag åker. Känns som att jag kommer glömma hälften av alla saker hemma i Sverige, som tur är finns ju det mesta att köpa på Malta… Försöker komma på vad jag ens ska ha med mig förutom kläder. 20 kg får jag ha i resväskan, och 10 kg handbagage, hur ska allt få plats?

Aja…Sitter o finslipar lite på CV o sådär och ska snart skicka ut det till några av företagen nere på Malta. Vill egentligen söka jobb när jag väl är på Malta men det kan ju aldrig skada att försöka att söka lite hemifrån också.

Åh längtar så himla mycket, vill bara sätta mig på planet och åka ner nu!!Hallåhallå! Sarah heter jag och är en galen,spontan & go göteborgare som fått för sig att flytta ifrån Sveriges tråkiga väder och bosätta sig nere på Malta istället. Mitt livsmotto är lite av en kliché, men jag lever livet som om det inte finns någon morgondag! Den 5 augusti 2013 börjar ett nytt kapitel av mitt liv på Malta och ni kommer få följa mig genom förberedelser inför flytten, jobbsökandet, min vardag och så himla mycket annat skoj. Har ni några frågor så når ni mig på min mejl: Sarahujohnsson@gmail.com Önska mig lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *