fullt upp

nu ligger jag i lägenheten och är svinsjuk. Feber,förkyld o helt konstig i huvudet. skulle egentligen gått till min andra dags utbildning på det nya jobbet idag men så blev det inte riktigt.

Åskar och regnar förövrigt ute nu, när jag vaknade fick jag springa o stänga alla fönster, blött överallt.. Haft en sjuk helg, både på de positiva o det negativa. Så här får ni lite bilder på den!


Hallåhallå! Sarah heter jag och är en galen,spontan & go göteborgare som fått för sig att flytta ifrån Sveriges tråkiga väder och bosätta sig nere på Malta istället. Mitt livsmotto är lite av en kliché, men jag lever livet som om det inte finns någon morgondag! Den 5 augusti 2013 börjar ett nytt kapitel av mitt liv på Malta och ni kommer få följa mig genom förberedelser inför flytten, jobbsökandet, min vardag och så himla mycket annat skoj. Har ni några frågor så når ni mig på min mejl: Sarahujohnsson@gmail.com Önska mig lycka till!

2 kommentarer

  1. sarah   •     Author

    Hejsan, oj den saken är nog ingenting att fråga mig om egentligen. Jag fixade boende innan jag kom ner, och det var genom att en vän här nere hade ett rum över 🙂
    Det jag skulle tipsa dig om att göra är att gå in på Facebook, Söka på MaltaSvenskar, och helt enkelt ställa frågan där om det antingen finns ett rum över, eller om någon vill bli av med sin lägenhet osv.

    Men malta är iallafall världens härligaste land, så får önska dig all lycka ! 🙂

  2. stina   •  

    Hej! Hittade din blogg av en slump när jag googlade och har förstått att du nyss flyttat ner till Malta! 🙂 Jag har planer på att antagligen göra samma sak om någon månad, känns som ett härligt land! Känner ingen som vill åka med mig så funderar på att dra ner själv men tänkte om du visste hur jag ska gå till väga med boende bara ? om man kan hitta ett redan här innan i Sverige eller om det är bättre att jag drar ner och söker på plats? och vad för ställe man i så fall kan bo på innan man hittat något? 🙂 xoxo Stina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *