Make sure it makes you happy

Godmorgon och goddag på er !
Nu har jag bara några dagar kvar här hemma i Sverige innan jag åker och jag måste börja packa redan idag. Fredag är det middag med morsan, lördag är det en sista fest med alla vänner innan jag åker, och på söndag middag med farsan. Någon dag ska jag dessutom in till Forex och sen handla in de sista sakerna…

Har varit i kontakt med två företag nu på Malta och känner att det börjar styra upp sig med allting. Kanske inte får något av jobben men att de ändå hör av sig och vill prata med mig och ha intervjuer med mig känns bra, för då inser man direkt att det inte är lika svårt att få jobb på Malta som här hemma.

När jag väl är på Malta kommer ni förhoppningsvis få lite roligare inlägg att läsa än vad ni får nu haha. Sverige är så oinspirerande just nu då himlen är täckt av ett molntäcke. Nej nu får jag väl ta öppna min resväska och börja packa lite smått så jag inte står o stressar ihjäl mig på söndagkväll och glömmer hälften hemma.

Ha en fin dag!
1090_118287498333155_980914674_n

Hallåhallå! Sarah heter jag och är en galen,spontan & go göteborgare som fått för sig att flytta ifrån Sveriges tråkiga väder och bosätta sig nere på Malta istället. Mitt livsmotto är lite av en kliché, men jag lever livet som om det inte finns någon morgondag! Den 5 augusti 2013 börjar ett nytt kapitel av mitt liv på Malta och ni kommer få följa mig genom förberedelser inför flytten, jobbsökandet, min vardag och så himla mycket annat skoj. Har ni några frågor så når ni mig på min mejl: Sarahujohnsson@gmail.com Önska mig lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *