Öl i solen

öl

En öl i solen på terassen här hemma i Sverige är inte helt fel just nu, en öl i solen på klipporna i malta med riktigt sköna människor hade ju dock varit ännu bättre. Får passa på att njuta av värmen här i göteborg när den ändå finns här. 10 dagar kvar innan flyget lämnar marken och herregud…. Jag är inte ens klar med mitt CV!

När det är så fint väder är det så svårt att sitta inne vid en dator hela dagen. Innan helgen är slut så kommer jag förhoppningsvis vara färdig. Åh längtar så mycket tills jag är på Malta igen, kolla in nya lägenheten, träffa alla människor och känna lyckan jag kände senast jag var där.
Nej, nu ska jag sätta mig och njuta av ännu en öl på terassen. Ha de så bra sålänge!

Hallåhallå! Sarah heter jag och är en galen,spontan & go göteborgare som fått för sig att flytta ifrån Sveriges tråkiga väder och bosätta sig nere på Malta istället. Mitt livsmotto är lite av en kliché, men jag lever livet som om det inte finns någon morgondag! Den 5 augusti 2013 börjar ett nytt kapitel av mitt liv på Malta och ni kommer få följa mig genom förberedelser inför flytten, jobbsökandet, min vardag och så himla mycket annat skoj. Har ni några frågor så når ni mig på min mejl: Sarahujohnsson@gmail.com Önska mig lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *