Sista brännan

Igår blev att möta upp min nyblivna Mora vän Eric igen för att sola en heldag vid The Point.
Sånna sjuka vågor var det och det bästa är att vi fick med på kort när jag blev helt dränkt av dom! Tänkte dra till MedAsia Playa idag för o sola o bada men tyvärr ville inte vädret att vi skulle dit idag.  Min sista dag idag och det är molnigt…  Blir istället lite gott häng här istället.

Jag kommer sakna det här stället så himla mycket, får ångest bara jag tänker på det. Ska bli skönt o komma hem till mina vänner o allt det där men ändå. Förhoppningsvis så är jag tillbaka om ett tag igen. Börjar fundera på att flytta ner nästa år istället då vädret börjat bli bättre igen. Känns lite tråkigt att flytta hit när det är ”vinter/höst” här.  Men vi får se hur det blir.

Ni får gärna fortsätta följa mig på min nygamla blogg www.nattstad.se/Sarahmedh_  om ni vill men kommer fortsätta blogga här nån vecka eller två till också. Får se om jag kan hitta nån tid att underhålla båda bloggarna men det ska jag nog kunna fixa!

Ha en fin torsdag nu !
Hallåhallå! Sarah heter jag och är en galen,spontan & go göteborgare som fått för sig att flytta ifrån Sveriges tråkiga väder och bosätta sig nere på Malta istället. Mitt livsmotto är lite av en kliché, men jag lever livet som om det inte finns någon morgondag! Den 5 augusti 2013 börjar ett nytt kapitel av mitt liv på Malta och ni kommer få följa mig genom förberedelser inför flytten, jobbsökandet, min vardag och så himla mycket annat skoj. Har ni några frågor så når ni mig på min mejl: Sarahujohnsson@gmail.com Önska mig lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *