Blivit med lägenhet!

Första dagen på jobbet avklarad och det gick bra! Mycket att sätta sig in i och det kommer ta ett tag att förstå allt, såklart, men så är det ju alltid.

Direkt efter jobbet väntade mäklaren på mig. Han skulle ha fyra lägenheter att visa men den fjärde hade i samma stund han hämtade mig blivit uthyrd. Så han visade mig tre lägenheter i St Julians. Två av dom var strax under min budget, och den tredje lite över. Han kändes uppriktigt trevlig och seriös, vilket kändes skönt eftersom rätt många här nere sen jag kom hit har skrattat lite och verkat tycka att jag är lite naiv. Rätt många säger att mäklarna alltid visar lägenheter över ens budget för att sälja mer. Så var det verkligen inte för mig. Han var superprofessionell och verkade verkligen jobba utifrån mina kriterier.

Den tredje lägenheten, som var lite över min budget, visade han för att det inte fanns fler inom min budget. Han sa att han ändå ville visa den, för att jag skulle få ta ställning själv. Den dyrare lägenheten var klart finare inredning, men jag kände inget alls. Ingen hemtrevnad liksom. Den andra lägenheten var bara big no no. Rätt skabbig, blått kök och en skräpig terrass. Den första däremot! Omodern inredning men ändå så fin! Öppen planlösning men ändå ett eget sovrum, stora härliga fönster över hela väggen, AC, elektrisk ugn, tvättmaskin och mysig, rymlig balkong med utsikt över grönområde. Den ligger en gata upp från Spinola Bay, där trafiken tar slut, vilket gör att man inte störs av trafikljud. Det tar ungefär 10 minuter att gå till jobbet.

I’m so happy!

Så jag firade med pizza och öl :-)

Så jag firade med pizza och öl 🙂

 

 

4 kommentarer

 1. Stephanie   •     Author

  Haha ja tack detsamma! 😉

 2. Stephanie   •  

  Vad roligt, då ses vi där! 🙂 Fint namn du har förresten 😉

 3. Stephanie   •     Author

  Tack snälla! Vad roligt! Jag kommer gärna:)

 4. Stephanie   •  

  Välkommen till Malta 🙂 Vi har en grupp på FB som heter ”Tjejer på Malta” där vi styr ihop lite träffar, på söndag kl 14 ska vi till Café Mint tex, du är varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *