En andra chans

Hej och vad kul att återuppta denna blogg! Mitt bloggande upphörde hastigt senast, vilket berodde på att jag flyttade hem från Malta. Ett beslut jag alltid ångrat lite grann. Så nu blir det revansch – 28 november flyger jag ner till min lilla Medelhavsö på nytt. Jag har sagt upp mig från jobbet och sagt upp min lägenhet, något som de flesta tycker låter väldigt läskigt. Jag tror bara det är läskigt första gången, kanske behöver vi alla sväva lite i livet ibland. Att säga upp all materiell trygghet är svindlande men också själsligt skönt. Att få perspektiv, börja om, ifrågasätta normer och vardagen. Är det verkligen detta jag vill göra?

Jag har haft det toppen sedan jag flyttade hem från Malta. Jag har haft två väldigt spännande och givande jobb, en lägenhet jag har trivts oförskämt bra i. Jag har egentligen ingenting att klaga på. Fina vänner, ett bra gym, en bra stad. Men ändå något som fattas, som skaver, att inte vara klar med Malta. Kanske är det just det som har varit avgörande för mitt beslut att gå vidare – jag vill till något, inte från något.

Drygt fyra veckor kvar till flytten och jag är mitt uppe i att fixa, städa, packa, boka, jobba undan, ja allt som hör till. Och det är mycket.

 

I denna blogg är min förhoppning att ni ska få följa mitt nya liv på Malta! Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *