En härlig ledig lördag

Min lördag har varit toppen!

Den inleddes tidigt i förmiddags med en promenad till Gzira där jag kikade i en blomsteraffär jag hade läst om. Det var dock ingen hit, däremot fanns en allehanda-köksgeråd-affär bredvid som hade många bra grejer. Kan säkert bli ett besök dit framöver. När jag var på Lidl igår sålde de hyacinter, vilket jag inte köpte eftersom jag redan hade så tunga matkassar att bära. Så jag tänkte att jag skulle köpa hyacinter i en blomsteraffär idag istället. Och det visade sig vara ett projekt utan dess like – har kikat i flera blomsteraffärer under dagen men inte hittat hyacinter någonstans. Jag ville så himla, himla gärna ha de där hyacinterna att jag tog en buss tillbaka till Lidl i San Gwann idag för att köpa dem, men oturligt nog var de slut. Jag fick med mig två chokladkakor istället, inte fy skam i och för sig!

Det blev en mysig lunch med Camilla idag, och därefter gick jag några timmar i butiker i Sliema och på The Point. Det blev med andra ord en heldag ute på vift idag. Kom hem under kvällen och hade löjligt lågt blodsocker, så in med maten i ugnen (har ingen micro) och nu är ordningen återställd igen 🙂

Det är riktigt kyligt om nätterna nu. Och det kommer bli värre…så jag investerade i en pyjamas idag. Fullt påklädd under täcke och filt om nätterna, så gör man på Malta.

Det är lite knepigt att veta vilka kläder man ska ha om dagarna. På dagen när solen ligger på blir det himla varmt och gott, framförallt när det är lite lä. Men kvällarna och i skuggan blir det snabbt brrr.

Imorgon ska jag köra ett överkroppspass på gymmet vilket jag är supertaggad på. Eftermiddagen och kvällen ska spenderas i Valletta och förhoppningsvis njuta av juldekorationerna… och sällskapet 🙂

ha en trevlig lördagskväll!

Gick förbi detta på väg från Gzira idag, Cinnabon,ett ställe många pratar gott om. Är helt klart taggad på att testa snart!

 

På väg hem ikväll från The Point hade Euro Food ställt ut en snögubbe, gulligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *