Framme på Malta

Igår var det dags för flytten till Malta, och den gick oförskämt smidigt ändå trots tidig morgon och tungt bagage.

Eftersom jag är en duracellkanin utan dess like satte jag igång med hundra projekt på en gång när jag kommit fram till min nya lägenhet. Min hyresvärd mötte upp mig och gav mig ett väldigt varmt välkomnande, visade mig runt och gav all nödvändig info. Skönt att hon bor i samma byggnad, om det skulle vara något.

I vilket fall, hundra projekt var det ja. Jag drog iväg till en nyöppnad mataffär, Towers i Spinola. Och wow, vilken bra mataffär! Ovanligt stor och ett grymt utbud! Handlade på mig så mycket som möjligt, men trots att jag inte har en enda kyl- eller skafferigrej, så kände jag mig rätt nollad i mataffären och visste knappt var jag skulle börja. Nåväl, €120 senare satt jag i en taxi hem, ändå med hyfsat bra utbud i kassarna

Jag har också hunnit med en taxiresa till Jysk, som inte fanns här när jag bodde här senast. Handlade på mig lite inredning för att kunna göra min lya lite mer personlig. Idag har jag hunnit med en vända till JB Stores i Iklin och handlat på mig sådant som jag saknar i lägenheten, vad gäller köksgeråd osv. Det blev en kompletteringshandling på Lidl i San Gwann också. En hel del taxiresor har det blivit.

Behöver jag säga att jag sov som en stock inatt?

I förmiddags testade jag det första gymmet på min ”att prova-lista”, nämligen Hotel Fortinas gym, Reflex. Tycker gymmet var bra, utbudet var som jag är van vid, däremot lämnade omklädningsrummet mer att önska. Trevlig reception dock, med goda men dyra proteindrinkar. Ändå perfekt när man som jag hadeglömt både protein och shaker hemma. Nu blev proteinshaken inte så dyr för min del, eftersom tiopoängaren i receptionen bjöd på den 😉

Imorgon ska jag testa Fitness Point i Tigne Point och se hur det gymmet är. Då blir det glutes för hela slanten.

Nu ska jag återgå till mitt glöggte!

Mycket stories på Instagram nu för den som vill följa där.

På Arlanda efter första flyget från Köpenhamn

 

Supergod choklad på SAS-flyget

Att titta ner på sitt nya hemland från flygfönstret är en mäktig känsla!

Utsikten från Reflex gym idag. Går att leva med så att säga! Utsikten är över Valletta.

Det här med sophanteringen är något jag försöker lära mig nu. Påsarna lägger man på gatan utanför dörren vid den tid hämtningen sker.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *