Fullt upp

Åh, dagarna bara rusar. Hänger inte med. Men nu har jag fått en härlig energiboost av att vara i Kalmar hos familj, bowlat och ätit kroppkakor. Så mysigt. Kom hem i eftermiddags och bokade hotell. Jag bokade fem nätter, vilket jag tror och hoppas ska räcka. Annars är det ingen katastrof.

Passade även på att adressändra och lägga ut min cykel till försäljning. Hoppas jag hinner få napp. Hade inte tänkt sälja den egentligen, men så cyklar jag ju i princip aldrig, eftersom jag är lite rädd för att cykla. Märkligt, jag vet.

I veckan är det fullt upp. Imorgon kommer en städfirma som jag har anlitat för att rengöra min ugn och häll. Den är så väldigt konstig den där ugnen, och jag gav upp rätt fort. Jag får ledig tid och städfirman får ett extrauppdrag, win win tänker jag. Jag ska även skriva klart socionomprogrammets SISTA uppgift (!!) som ska in på tisdag morgon. Jobba lite, förbereda en del till examen i helgen och sist men verkligen inte minst; packa ihop hela lägenheten. På söndag ska allt vara ute och vi ska flyttstäda. På något sätt ska jag försöka hinna klämma in ett besök på banken och växla pengar. Jag har blivit rekommenderad att ta med mig anställningsavtal och flygbiljett för att kunna styrka att jag faktiskt ska flytta. De är ju väldigt noggranna nu för tiden. Fick en hel del frågor bara när vi skulle en vecka till Malta.

Från Aruba 2009. Dit vill jag tillbaka!

Från Aruba 2009. Dit vill jag tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *