Gym i Sliema

Jag tränar mycket och gärna på gym. Generellt blir det en 3-4 pass i veckan ren styrka, ofta 2-3 pass cardio på det. Jag älskar mitt gym här i Växjö, det är fräscht, lagom mycket medlemmar, tillgängligt, och funktionellt. Det mesta finns. Och något motsvarande vill jag gärna hitta rätt omgående när jag landar på Malta. Jag har därför kikat runt lite på olika gyms hemsidor och även sökt på Facebook. Just nu står det mellan tre gym, antingen The Lotus Fitness Centre på lyxhotellet Le Meridien i Balluta Bay, Reflex Total Fitness CentreHotel Fortina i Sliema eller Fitness Point på Tigne Point i Sliema.

Jag tänkte promenera förbi samtliga när jag anländer, och kanske provträna på alla tre för att se vilket jag gillar bäst. Vad jag har förstått har gymmet på Le Meridien ett fantastiskt spa som ingår, men å andra sidan ett litet gym. De har dock öppet 6-22 alla dagar i veckan, medan de andra gymmen stänger oförskämt tidigt på helgerna. Hur kan ett gym stänga kl 18? Herregud, tänk på alla singlar som mig som behöver sitt kvällsgym en vanlig lördag.

På Reflex är det fantastisk havsutsikt från gymmet, och på Fitness Point har de mest förmånliga priser i jämförelse. Ja, detta blir en nöt att knäcka, vi får väl se vilket det blir 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *