Jordgubbsplantering

Det är en solig dag idag, himla skönt när man är ledig. Igår eftermiddag tog jag bussen till Burmarrad strax utanför St Pauls Bay. Där ligger en stor blomaffär, motsvarande blomsterlandet. Jag köpte jordgubbsplantor och krukor som jag planterade i imorse. Det jobbade en väldigt trevlig brittisk trädgårdsmästare där som visade mig jordgubbarna. Hon sa att det är deras blomningsperiod redan nu så plantorna är redan fulla med blommor och bär. Ljuvligt tycker jag! Ser ut som det kommer bli många jordgubbar. Jag är lite sugen på att köpa ett apelsinträd också. De hade mindre varianter som inte blir så stora, vilket gör att de passar på balkonger med lä. Blir säkerligen ytterligare en tripp dit framöver.

På tisdag är det en katolsk röd dag här vilket betyder att jag är ledig. Ska bli skönt!

Jordgubbarna:)

Jordgubbarna:)

Första gången jag läste The Times. Mysigt att läsa tidningen på balkongen.

Första gången jag läste Times. Mysigt att läsa tidningen på balkongen.

Fler än jag som chillar idag:)

Fler än jag som chillar idag:)

Såhär står det på min tvättmaskin. "Do not step on the machine". Varför i hela friden har ingen sagt det till mig innan? Fick lov att genast kliva ner.

Såhär står det på min tvättmaskin. ”Do not step on the machine”. Varför i hela friden har ingen sagt det till mig innan? Fick lov att genast kliva ner 😉 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *