Jul på Malta

Jag är uppenbarligen hemskt dålig på att blogga. Desto bättre på Instagram dock, så in och följ mig där —> Stephanie.johnsson

livet på Malta är toppen. Jag trivs så himla bra både på jobbet och i lägenheten. Känner mig bortskämd på lycka, om man nu kan vara det 🙂 Julafton igår inleddes med legday på gymmet och sedan en fantastiskt god middag hos mina härliga hyresvärd och hennes vänner/kollegor. Det var en otroligt trevlig eftermiddag/kväll, även om jag saknade alla nära och kära hemma.

Jag tränar som vanligt på gymmet och märker hur kroppen svarar på träningen. Jag har ökat stort i styrka vilket jag tycker är sjukt roligt. Jag äter relativt clean mat hela tiden, men från och med imorgon (efter all julmat och dess desserter) är det äntligen dags för att påbörja en deff. Jag är helt övertygad om att maten påverkar hur vi mår och hur friska vi håller oss, dvs tarmarna och det som sker där har stor betydelse för hur höga inflammationsnivåer vi har i kroppen och hur friska vi håller oss i framtiden. Ett lysande exempel på det är nu när jag i tre dagar struntat helt i kostschema och ätit svensk julmat och godis. Ikväll sitter jag med magkatarr utan dess like samt huvudvärk med potential att utvecklas till migrän. Det fascinerar mig verkligen hur våra matval påverkar hela vårt mående. Det gör valet att gå tillbaka till kostschemat väldigt enkelt.

Jag fortsätter inlägget med bilder från senaste tiden, håll till godo!

 

En tripp till Valletta i juletider. Älskar Valletta!

 

God mat i Valletta

 

Julafton var det strålande sol på Malta

 

Tog färjan från Valletta till Sliema, så mysigt oh kostar lika mycket som bussen.

 

Snöat in på olika teer om kvällarna, eftersom det är så kallt inomhus.

 

Åkte till Mdina en kväll – så otroligt häftigt! Var dock där i kvällsljus, nästa gång får bli i dagsljus.

 

Min jultallrik i år. Den som orsakade magkatarren, urgh.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *