Julfest på nya jobbet

Åh, dagarna går så fort här på Malta. Jag njuter av varje sekund! Av havet, luften, värmen, stämningen.

Jag har hunnit med en julfest med nya jobbet, där jag börjar på onsdag. Vi hade en fantastiskt rolig team building-aktivitet i Valletta, sk IPad-challenge. Vi delades upp i lag och fick varsin iPad som sedan guidade oss genom Valletta och olika challenges, den andra roligare än den andra, hitta en konstig främling och ge hen en gruppkram och ta en selfie osv osv.. Av sex lag hamnade mitt härliga lag på plats 2! Efter ca 2,5 h tävlande, och därmed utforskande av hela Valletta, blev det tre-rätters på en restaurang och sedan transport tillbaka till jobbets kontor där det vankades julfest, bartender och DJ. Jag hade verkligen en jätterolig dag och kväll. Det verkar vara många härliga människor på mitt nya jobb.

Igår fick jag träffa en fin vän från min förra sväng på Malta, Stephanie, och det blev en supergod och supertrevlig fika på det härliga fiket Mint i Sliema.

Idag inleddes söndagen med legday på gymmet. Såg fram emot en lyxig dusch på gymmet, men tyvärr var det något fel på avloppet så vattnet var inte i den färg man önskar duscha i 😛 Bara att traska hem för uppförsbacken, blev lite extra träning..

Har också fått träffa min fina vän Camilla på en kaffe med havsutsikt idag. Underbart roligt!

Imorgon ska jag till polisstationen i Floriana och hämta ut mitt utdrag ur brottsregistret här på Malta, som mitt jobb önskar att jag lämnar in.

Ha en fin kväll alla!

 

Fin utsikt i Valletta då vi äntligen klarat av utmaning 22, dvs den sista i tävlingen.

Lite pepparkaksmusli blev det ikväll på första advent och allt.

Hittat Skyr på lidl vilket är den mest liknande produkt till kvarg, som jag konsumerar en del 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *