Konsten att flytta…

…är något jag har blivit ganska duktig på i mitt vuxna liv. Det är ganska trist och jobbigt att rensa, slänga, packa och flytta, samtidigt som det faktiskt är himla skönt att passa på att göra sig av med en massa skräp man samlar på sig genom åren. Herregud, vilken materialist man blir på kort tid.

Men även om det är jobbigt att flytta, så är det bästa känslan när man packar upp det som blev kvar i flyttkartongerna, och inser att det bara är sådant man faktiskt använder.

Förra gången jag bodde på Malta hade jag en one bedroom apartment i Spinola Bay. Den var relativt omodernt inredd, men kompenserade med en fantastisk balkong. Jag hade världens bästa hyresvärd som alltid ställde upp. Jag mejlade med honom för ett tag sen, men då han totalrenoverat min gamla lägenhet var hyran nu alldeles för hög för mig. Det blir därför att leta efter något nytt. Jag minns vad roligt det var att åka på visningar med mäklare, ser fram emot det! Då hyrorna har ökat drastiskt på Malta kommer jag nu se mig om i områden som San Gwann, Msida, Gzira och eventuellt St Julians. Jag kan inte längre räkna med en supercentral tvåa för 500 euro/månad som sist. Det ska bli hur spännande som helst att se var jag hamnar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *