Legday

Idag började jag mitt nya ben- och rumppass på gymmet. Såhär två timmar senare kan jag fortfarande inte gå ordentligt 😛 Då vet man att det var ett killer-pass.

Många frågar om Reflex Gym och vad jag tycker om det. Jag tycker att Reflex är ett bra gym, utrustningsmässigt saknar jag ingenting. Det är luftigt, så även när det är mycket folk så finns det oftast bra med space.

Nackdelen är att det känns rätt smutsigt. Jag som nästan bara tränar med fria vikter och stänger brukar vara mer eller mindre brun på händerna efteråt. Det är sunkigt.

I övrigt ser jag sjukt mycket fram emot min beställning från Fitnessguru som bör komma nästa vecka. Jag beställde One Whey i smakerna Strawberry Milkshake, Dark Chocolate och Vanilla White Chocolate. Jag har inte testat dessa innan, men hört gott om dom. Brukar köra Whey -80 från Star Nutrition i vanliga fall, men kul med variation.

Nu ska jag strax iväg på en shoppingrunda till bland annat Malta Empire Nutrition, Homemate samt lite annat smått och gott. Yey!

 

Trappträning som heter duga från en av mina promenader. Tror detta var någonstans runt Msida.

 

Efter dagens Benpass, trött men glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *