Min framtid

För några månader sen gick jag till ett medium. Jag är inte den skeptiska typen, tvärtom så vet jag att det finns människor med mediala förmågor och att de kan komma till mycket nytta. Min avsikt med den mediala rådgivningen var främst att få kontakt med min morfar som dog för sex år sedan. Att jag skulle få så stark kontakt var jag dock inte beredd på. Mediet beskrev en man i detalj vad gäller utseende, arbete, hem och fritidsintressen. Jag förstod direkt att det var min morfan hon hade kontakt med och det blev väldigt känslosamt för mig. Jag blev inte ledsen, tvärtom så fylldes jag med sådan värme, energi och kärlek och vetskapen om att morfar finns runt mig. Det jag har känt är alltså inte inbillning.

Igår var jag tillbaka hos mediet. Denna gång för att få medial rådgivning vad gäller min nutid och framtid. Precis som förra gången gick jag därifrån med massa känslor, men framförallt med ett lugn och en fantastisk värme. Jag kan inte återge hela timmen, men naturligtvis fanns det några saker jag vill återberätta.

Hon inledde med att säga: ”Du har öppnat en dörr i ditt liv som tidigare varit stängd. Jag tror du vet vad jag menar när jag säger så. Jag ser att du är på väg, och jag får känslan att du ska ganska långt bort. Var ska du flytta egentligen?”

Jag berättade att jag flyttar till Malta. Och jag vet precis vad hon menar. Det finns dörrar som jag har öppnat, och jag känner stor tacksamhet för att jag har gjort det. Jag vet, precis som mediet sa, att det kommer göra att fler dörrar automatiskt öppnas.

Hon berättade för mig att tid är det svåraste att spå i. Tid är konstruerat här på jorden, tid finns inte i andevärlden. Men hon fick ändå en tid som hon förmedlade till mig. Hon berättade för mig att min vistelse på Malta inte kommer bli kortvarig. Jag vill inte avslöja i bloggen vilka siffror hon använde, men jag tänkte att det är lika bra att skriva ut sig ur folkbokföringen direkt ha ha…

Det kanske starkaste intrycket jag fick var när hon tittade mig i ögonen och sa: ”Det här är ditt liv Stephanie. Upptäcka nya platser, göra hem av olika ställen. Jag ser Norge, Thailand, Mexico, närområdet till Malta. Du kommer inte stadga dig i en stad, i en ort, eller i ett hus. Det här är ditt liv”.

Och kanske är det så att hon kom åt något inom mig som jag egentligen, lite undermedvetet, alltid vetat om. Jag har väldigt svårt att se mig själv på en plats, i ett hem, i resten av mitt liv. Kanske har jag egentligen alltid vetat att det finns något för mig där ute.

Hon berättade också att det är något som är väldigt blått med Malta. Hon sa att jag kommer förstå när jag kommer ner till Malta. Hon beskrev det som att det inte är havet, utan något annat som jag kommer förstå när jag är där. Blir kanske inte förvånad om mäklaren visar mig en blåmålad lägenhet 😉

Jag fick också en hel del härliga avslöjanden vad gäller kärlek och barn 😉

Jag har många gånger fått kontakt. Det har gjort mig rädd och frustrerad. Vi avsatte en del tid åt att prata om det. Mediet menade att jag utan tvekan är medial, och jag fick några tips och även en rekommendation att gå en kurs i medial utveckling. Jag ska undersöka närmare vad det finns för sådana möjligheter på Malta. Kanske var det viktigaste budskapet att den mediala förmågan kommer när jag är redo för det. Det kan vara om en dag, en månad, eller ett år. Det är inte så relevant, för det kommer komma till mig. Jag fann ett lugn i det.

Hela upplevelsen fick mig att tänka på den här låten. Den är så fin.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *