Mycket på samma vecka:)

Fredag! Skönt! Tycker att jag har haft det väldigt bra på jobbet, men lite sliten är jag. Flytta till nytt land, börja nytt jobb och skaffa ny lägenhet på en och samma vecka – inte konstigt att man är lite trött kanske. Efter jobbet idag åkte jag till Iklin och den stora JB Stores. Fick med mig ett påslakan, en till kudde, filt och kuddfodral. Nu har jag fixat en del i lägenheten så den blir lite personligare.

Varit lite tröttsamt att äta finn crisp och bananer flera dagar i sträck (ingen kyl eller kök på hotellet…) Längtat efter varm mat. Har ätit ute vissa kvällar men det är ju inte riktigt samma sak som att laga den hemma 🙂

Kalkonburgare står på menyn ikväll. Redo med två täcken och filt till natten (det är kaaaallt på nätterna).

Inte så vacker bild, jag vet, men såhär såg det i alla fall ut från min balkong imorse. Ska lägga upp lite bilder på lägenheten i dagarna:)

Inte så vacker bild, jag vet, men såhär såg det i alla fall ut från min balkong imorse. Ska lägga upp lite bilder på lägenheten i dagarna:) Jag har 100 meter till McDonalds haha:)

Har dessutom haft turen att få världens bästa hyresvärd. Han hjälper mig med allt! Har en del tvätt som väntar men fick inte igång tvättmaskinen. Förmodligen nåt som inte är rätt inkopplat eftersom den är helt ny. Och hyresvärden bor på Gozo så han kommer på söndag kväll och fixar.

image

Min goa hyresvärd. Känner mig tacksam att allt gått så smidigt för mig ändå, bortsett från lite teknikstrul:) Att jag kommit in i jobbet, fått en toppenlägenhet, toppenhyresvärd:)

Min goa hyresvärd. Känner mig tacksam att allt gått så smidigt för mig ändå, bortsett från lite teknikstrul:) Att jag kommit in i jobbet, fått en toppenlägenhet, toppenhyresvärd:)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *