Service agent

5 dagar kvar tills jag flyttar från Växjö, 7 tills jag flyttar från Sverige… Det börjar dra ihop ordentligt!

Jag har nu ordnat både arbete och boende. Jag kommer arbeta som service agent på ett företag som heter Trustly, vilket ska bli väldigt spännande. Jag börjar den 6/12, så jag får en vecka ledigt att bara landa. Mitt nya jobb har bokat taxi som hämtar mig på flygplatsen, och därefter hade de ordnat en lägenhet jag kunde bo i under två veckor medan jag letar eget boende. Väldigt lyxigt måste jag säga, inte varit med om det vid tidigare flytt.

Men, nu har det visat sig att jag redan har fått boende varför jag kommer åka taxi direkt från flygplatsen hem till…mig. Haha, så knäppt det känns.

Vanligtvis är det rätt lönlöst att leta boende från Sverige. Man behöver vara på plats på Malta. Bostadsmarknaden är snabb, numer även jäkligt dyr. Men denna gång hade jag lite span på en lägenhet som jag har sett florera på Facebook, kändes väldigt mycket jag över den. Den svenska hyresvärden (!) ville såklart hyra ut den direkt, vilket inte var aktuellt för mig till en början. Men vissa saker är bara meningen att bli verkar det som. För nu har jag ett hyreskontrakt efter att fina fina Maltavän Stephanie kunde gå på visning åt mig. Jag längtar efter att få boa in mig i den lägenheten, att göra det till hemma.

 

 

Jippi!

Min nya lägenhet!

Utsikt från min (enorma) terrass!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *