St Paul’s shipwreck

Idag är det St Paul’s Shipwreck vilket är någon slags röd dag. Jag är alltså ledig. Solen skiner, frukost på balkongen och t-shirt på. Det är ljuvligt. Men vädret varierar fort. I förrgår kväll haglade det. Det såg ut som spjut som kom från himlen. Igår blåste det och var sååå kallt. Fick till och med lite havsvatten på mig på vägen hem från jobbet, det var mycket vågor i vattnet.

I övrigt är jag bara  glad att jag är här, så det är inte mycket som stör mig. Men det finns en sak som jag längtar efter att det ska ta slut. Lägenheterna är ju inte isolerade för att hålla värmen ute på sommaren. Men det innebär också att det under vintern är typ lika kallt inne som ute. Ibland känns det fanimej som det är varmare ute än inne. Jag sover med två täcken, en filt och numer även överkastet. Om kvällarna är det tofflor (golvet är så kallt så det gör ont i fötterna haha), koftor och filtar som gäller. Denna period är snart över, men är det något jag ska anmärka på så är det just detta. Det är inte kul.

När klockan ringer 06.15 varje morgon är det inte jobbigt för att det är tidigt. Det är jobbigt för att man vet att man i samma sekund som man tar bort täcket (täckena haha) kommer skaka hela vägen till duschen, skaka i duschen (som inte varar så länge eftersom varmvattnet tar slut fort) och sedan skaka tills håret är torrt och alla kläder är på. Ibland värmer jag mig med hårfönen. Haha.

Detta var jag insatt i innan jag kom hit, det har därför inte kommit som en chock. Men att det kan vara så kallt inomhus är man ju inte van vid.

Oh well. Nu ska jag passa på att njuta av solen. Hoppas den stannar länge.

Ljuvligt :-)

Ljuvligt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *