Storhandling på Lidl

Oj vad dagarna rusar! Jag har börjat komma in mer och mer på jobbet och det rullar på rätt bra. Efter jobbet har jag haft fullt upp med allt som hör ny lägenhet till. Inatt sover jag första natten här:) Det gick fort att skaffa internet som tur var. Idag fick jag skjuts av en snäll kollega till San Gwann där jag storhandlade på Lidl. Passade också på att köpa lite filtar som jag har lagt över soffan (nu är den lite snyggare). Hade rätt mycket med mig hem 😉 Bokade en taxi och åkte tillbaka till lägenheten. Nu har jag under resten av kvällen packat upp alla mina grejer och börjat komma i ordning.

På lördag eller eventuellt imorgon kväll tänkte jag åka till Iklin med buss och besöka Jb Stores, en större inredningsbutik med lite billigare saker. Det är såå dyrt att handla i centrum. Skulle inte hålla i längden att handla mat där till exempel. Helt klart värt taxiresan hem från Lidl.

Kommer ta ett tag innan man lär känna alla olika märken på mat här nere. Inte som i Sverige direkt. Nu går jag mest och ser förvirrad ut bland hyllorna ;-)

Kommer ta ett tag innan man lär känna alla olika märken på mat här nere. Inte som i Sverige direkt. Nu går jag mest och ser förvirrad ut bland hyllorna 😉

Fick med mig mycket bra grejer hem i alla fall! Hade inte gått att gå hem med allt.

Fick med mig mycket bra grejer hem i alla fall! Hade inte gått att gå hem med allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *